Jurnalul unui turneu de misiune în inima Siberiei

25,00 lei

Format: 20,5 x 14,5 cm

Număr de pagini: 230

Stoc epuizat

Descriere

Cartea Jurnalul unui turneu de misiune în inima Siberiei consemnează meticulos activitatea echipei de frați care au slujit în Siberia și ne ajută să înțelegem câtă pregătire se depune și cât efort se face pentru ca Evanghelia Domnului Isus Hristos să ajungă acolo unde este foarte greu de ajuns și unde nu se înghesuie nimeni să predice.

Detaliile interesante, imaginile viu descrise, onestitatea prezentării, îl ajută pe cititor să vizualizeze câmpul siberian de misiune și chiar să trăiască alături de fratele Daniel Sepciuc și misiunea Caleb fiecare eveniment emoționant parcurs pe câmpul de misiune. Acest jurnal reușește să prezinte o imagine realistă a misiuni din Siberia, cu bucurii, și greutăți, cu împliniri sufletești și lacrimi de deznădejde, dar mai presus de toate ne prezintă imaginea unui Dumnezeu suveran ce îngrijește de cei pe care îi cheamă pe câmpul de misiune.

Această carte a fost scrisă din perspectivă personală şi descrie lucrarea de misiune, așa cum a fost văzută prin ochii autorului, Daniel Sepciuc, iar modul de exprimare este unul care reflectă limbajul și stilul personal.

Scopul pentru care a fost scris acest jurnal de misiune este acela de a provoca și de a aprinde dorința de slujire și misiune în inimile câtor mai mulți credincioși. Totodată, prin acest jurnal autorul încearcă să demonstreze nevoia de slujitori ai Evangheliei pe acele meleaguri, precum și mărinimia și puterea lui Dumnezeu care încă lucrează cu semne și minuni în viețile oamenilor care se pun la dispoziția Lui.

Fie ca toți cei ce vor citi acest Jurnal să fie motivați la rândul lor de a face ceva pentru Domnul implicându-se în mod activ în lucrarea de misiune, ducând Evanghelia la orice făptură de pe întreg pământul. Domnul să fie slăvit pentru toate şi a Lui să fie gloria în veci!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.