Semne ale dragostei Sale

25,00 lei

Autor: Daniela Delibaș

Format: 20,5 x 13,5 cm

Număr de pagini: 289

Copertă broșată

Stoc epuizat

Descriere

Ce minunat este Dumnezeu! El ne trimite tot felul de semne ale dragostei Sale, semne care atestă prezenţa şi dragostea Lui în vieţile noastre. În cartea Iov este scris: ”Dumnezeu încarcă norii cu aburi şi-i risipeşte scânteietori; îi face să pară ca o nuia cu care loveşte pământul sau ca un semn al dragostei Lui.

În această carte, intitulată Semne ale dragostei Sale, vreau să vă împărtăşesc momente speciale din viaţa mea trăite cu Dumnezeu în vremuri de bucurie, dar mai ales în vremuri de încercare. Un nor în formă de inimă creionat special pentru mine pe cer de degetul lui Dumnezeu, un înger care mi-a comandat un taxi sau un verset special prin care Dumnezeu a vorbit inimii mele întristate, toate acestea au fost ca nişte semne minunate ale dragostei Sale, trimise direct din Cerul Său Înalt! Iar aceste semne m-au ţinut tare, chiar şi atunci când totul în jur se prăbuşea!

Te invit să citeşti Semne ale dragostei Sale, să înţelegi cât de minunat lucrează Dumnezeu în vieţile copiilor Săi şi să descoperi apoi semnele dragostei Sale lăsate şi în viaţa ta! Dumnezeu face semne şi minuni în dreptul celor care Îl slujesc!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.