Avea numai 22 de ani

2,00 lei

Autor: James A. Stewart

Număr pagini: 24

Dimensiuni: 10,3 x 14,6

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Într-un sens, Helen Ewan a fost o creştină obişnuită, comună, iar în altul, a fost o creştină extraordinară. Scurta ei viaţă de creştin de numai opt ani a fost plină de miresma şi slava lui Dumnezeu. A fost plină de binecuvântări atât pentru sfinţi, cât şi pentru păcătoşi. Astăzi, la mulţi ani de la „mutarea” ei, mii de oameni încă sunt inspiraţi şi provocaţi prin viaţa ei.

Câţiva dintre prietenii mei care au cunoscut-o de asemenea pe Helen consideră că povestea vieţii ei este prea sfântă pentru a fi dezvăluită în mod public, dar eu am simţit un îndemn continuu al Duhului de a da mai departe mesajul vieţii ei unei biserici reci şi unei lumi necredincioase. Simt o mare responsabilitate din moment ce eu am cunoscut-o mai bine ca oricine, cu excepţia părinţilor ei, prin aventurile noastre trăite împreună pentru câştigarea sufletelor din oraşul industrial Glasgow.
Deşi eram de aceeaşi vârstă, Helen a fost prietena mea numai într-un sens spiritual. Câtă inspiraţie mi-a adus! Întreaga ei fiinţă se revărsa într-o dragoste îmbelşugată pentru Hristosul care o răscumpărase.
James A. Stewart

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.