Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu Volumul 2

7,00 lei

Autor: Lowell Brueckner

Număr pagini: 94

Dimensiuni: 14,7 x 21

2 în stoc

Categorie:

Descriere

Căutând ADEVARUL Împărăţiei

Dacă vrem să ne concentrăm asupra unei priorităţi supreme în viaţă, atunci aceasta ar trebui să fie căutarea Împărăţiei lui Dumnezeu. Tot ceea ce are nevoie viaţa umană, se găseşte acolo, şi în afara Împărăţiei nu există nimic pentru care merită să trăieşti. Nu este doar o împărăţie viitoare, ci şi un tărâm în care putem intra în momentul de faţă şi în care putem rămâne până în veşnicie. Ne-am născut ca să găsim dragostea lui Dumnezeu şi, până când sufletul nostru nu-şi atinge ţinta, inimile noastre nu vor găsi odihnă.

Această carte, împreună cu cele două volume, va fi un stimul pentru cel care tânjeşte să asculte porunca pe care ne-a dat-o Isus: „Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu” şi va însufleţi dorinţa de a intra în căutarea supremă după lucrurile nevăzute, infinite, veşnice şi cereşti.

Acest al doilea volum se focalizează asupra unei căutări a Adevărului Împărăţiei, fără de care este imposibil să umblăm în el fără a fi deviaţi. Adevărul este o forţă vie care pulsează şi respiră. Este veşnic şi duhovnicesc, puternic şi ceresc, misterios şi supranatural. Este mult mai mult decât o colecţie de principii, porunci şi doctrine pe care profesorii le predau şi studenţii le învaţă; acest adevăr este acela care te atrage spre Lumină şi îţi acordează urechea astfel încât să poţi auzi vocea lui Hristos.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.