Odihna veșnică a sfinților

30,00 lei

Autor: Richard Baxter

Număr pagini: 363

Dimensiuni: 14,7 X 21

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Un tratat referitor la starea binecuvântată a sfinților în împărtășirea lor din Dumnezeu în cer.

Crestini, noaptea aproape a trecut, se apropie ziua, e timpul sa ne ridicam ochii si capetele plecate. Ne asteapta ODIHNA. Sa facem din nadejdea noastra binecuvantata obiectul gandurilor si cugetarilor noastre. Aceasta carte ne poate ajuta in aceasta directie.
Odihna vesnica a sfintilor (1650) a fost multa vreme recunoscuta drept una din marile carti clasice crestine si prin aceasta scriere Richard Baxter este cel mai bine cunoscut. Lucrarea sa originala este alcatuita din opt sute de mii de cuvinte – un exemplu clar al stiloului prolific al lui Baxter – si in ciuda acestui lucru, in timpul vietii sale s-au publicat douasprezece editii! Intr-o perioada de boala critica, Baxter a inceput sa scrie despre cer: Cum este cerul? Cine va fi acolo? Cum ne putem pregati pentru cer? El credea ca cerul este o stare a izbavirii desavarsite de tot ce este rau, unde crestinii se pot bucura de o unire pura cu Dumnezeu.
Baxter ne incurajeaza sa traim o viata cereasca pe pamant zabovind in gandurile noastre asupra cerului, pregatindu-ne astfel mai bine pentru acel loc. Chiar daca abilitatea noastra de a intelege cerul a fost intunecata de Cadere, meditatiile lui Baxter ii pot ajuta pe sfinti sa reflecteze mai mult la gloria ce va veni. Ca o carte clasica devotionala, ea poate veni in ajutorul cititorilor pentru a prinde o licarire a cerului si a cum va fi acolo.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.