Reducere!

Versete – Talantul în negoț – Clasele 10-11

4,00 lei 3,20 lei

Dimensiuni mapă: 9,4 x 5,4 x 0,6 cm

Conține 10 versete color

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Venim în sprijinul tinerilor care participă la Concursul Talantul în Negoț, dar și a părinților și învățătorilor care îi ajută pe copii la pregătire, cu aceste minimape colorate ce conțin cele 10 versete de memorat într-o formă atractivă.

Versetele sunt preluate din Bibliografia pentru Concursul Talantul în Negoț – Varianta Clasic, disponibilă pe site-ul: scoala-duminicala.ro.

Clasele 10-11:

-Luca 10:22 – Toate lucrurile Mi-au fost date în mâni de Tatăl Meu; şi nimeni nu ştie cine este Fiul, în afară de Tatăl, nici cine este Tatăl, în afară de Fiul şi acela căruia vrea Fiul să i-L descopere. (37 cuv)

-1 Petru 3:18Hristos, de asemenea, a suferit odată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh, (32 cuv)

-Iacov 3:6 – Limba este şi ea un foc, este o lume de nelegiuiri. Ea este aceea (acela) dintre mădularele noastre, care întinează tot trupul şi aprinde roata vieţii, când este aprinsă de focul gheenei. (31 cuv)

-2 Ioan 1:6 – Şi dragostea stă în vieţuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să umblaţi, după cum aţi auzit de la început. (23 cuv)

-Exodul 33:19 – Domnul a răspuns: „Voi face să treacă pe dinaintea ta toată frumuseţea Mea şi voi chema Numele Domnului înaintea ta; Eu îndur de cine vreau să îndur şi am milă de cine vreau să am milă! (38 cuv)

-2 Samuel 22:33Dumnezeu este cetăţuia mea cea tare, şi El mă călăuzeşte pe calea cea dreaptă. (14 cuv)

-Isaia 3:10 – Bine de cel neprihănit! Lui îi va merge bine, căci se va bucura de rodul faptelor lui. (17 cuv)

-Psalmii 16:11 – Îmi vei arăta cărarea vieţii; înaintea Feţei Tale sunt bucurii nespuse, şi desfătări veşnice în dreapta Ta. (17 cuv)

-Proverbele 16:20 – Cine cugetă la Cuvântul Domnului, găseşte fericirea, şi cine se încrede în Domnul este fericit. (15 cuv)

-Proverbele 3:9-10 – Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău: căci atunci grînarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must. (31 cuv)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.