Concurs

Regulament concurs

Secțiunea 1. Denumirea și organizatorul concursului

Concursul „Comori alese” este organizat de Editura Little Lamb, cu sediul în Suceava, str. Humorului, nr. 33, 720078, Șcheia, telefon: 0745 507 667, denumit în continuare Organizatorul.

Secțiunea 2. Regulamentul concursului

Concursul se va derula în conformitate cu prezentul Regulament. Regulamentul va fi adus la cunoştinţă publicului pe site-ul organizatorului: www.littlelamb.ro/concurs.

Secțiunea 3. Protecția datelor personale

Având în vedere Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul”), în vigoare începând cu data de 25.05.2018, Organizatorul se angajează să respecte confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorilor.

Secțiunea 4. Durata concursului

Concursul se desfășoară în perioada 20 martie 2023 – 10 iunie 2023, în conformitate cu termenii și condițiile prevăzute în prezentul Regulament.

În perioada 11 iunie 2023 – 19 iunie 2023 are loc centralizarea rezultatelor și soluționarea contestațiilor (dacă sunt).

Desemnarea câștigătorilor se va face la data de 20 iunie 2023.

Secțiunea 5. Condiții de participare la concurs

Produsele participante la concurs sunt cărțile și jocurile disponibile pe site-ul organizatorului www.littlelamb.ro în limita stocului existent.

La acest concurs are dreptul de a participa orice persoană care comandă în valoare de minimum 100 de lei fără transport.

Specificati in sectiunea OBSERVAȚII in momentul plasării comenzii faptul că doriți să vă inscrieti în concurs.

Înscrierea se face pentru 1 singură persoană în parte; nu se iau în considerare 2-3 persoane sau un grup mai mare de persoane pe aceeași coamndă.

Învățătorii de școli duminicale, liderii de tineret, profesorii și alte persoane care înscriu minim 5 persoane vor primi un voucher de 20% din suma totală a comenzii celor înscriși, valabil pentru achiziționarea cărților pe site, în perioada desfășurării concursului.

Secțiunea 6. Punctajele obținute și premiile acordate

Valoarea totală a premiilor din cadrul concursului „Comori alese” este de 10 000 de lei.

În cadrul concursului se vor acorda câte 3 premii și 5 mențiuni la fiecare dintre cele 3 categorii de vârstă, după cum urmează:

Copii: Premiul 1 – 300 de lei; Premiul 2 – 200 de lei; Premiul 3 – 100 de lei; Mențiuni – 5 x 50 de lei;

Adolescenți: Premiul 1 – 1000 de lei; Premiul 2 – 500 de lei; Premiul 3 – 200 de lei; Mențiuni – 5 x 100 de lei;

Adulți: Premiul 1 – 2000 de lei; Premiul 2 – 1000 de lei; Premiul 3 – 500 de lei; Mențiuni – 5 x 250 de lei;

În plus, la finalul concursului se va organiza o tombolă cu 5 premii constând în vouchere, în valoare totală de 2200 de lei (fiecare voucher – 440 de lei), care pot fi folosite în perioada 21 iunie 2023 – 30 iunie 2023 pentru achiziționarea de cărți disponibile pe site-ul organizatorului.

Premiile se acordă în funcție de punctajul obținut de fiecare participant.

Punctajul se calculează astfel:

1 punct = 1 leu achiziționare carte (exemplu: comanda minimă de 100 lei = 100 puncte)

5 puncte  =  1 recenzie / recomandare carte

3 puncte = 1 share pe pagina personală, 1 tag, 1 menționare la story (Facebook/ Instagram)

1 punct = like/urmărește pagina Little Lamb și/sau Comori Alese (Facebook/ Instagram)

Secțiunea 7. Mecanismul concursului

Pentru înscrierea la Concurs şi pentru a putea câştiga premiile acordate, participanţii care îndeplinesc condiţiile de participare, menţionate în Secțiunea 4 – „Condiții de participare la concurs” din prezentul Regulament, trebuie să urmeze întocmai paşii menţionaţi în următorul mecanism:

  • Participantul va accesa site-ul www.littlelamb.ro sau www.comorialese.ro și va face o comandă de minumum 100 de lei la cărțile și jocurile disponibile, acumulând astfel puncte în funcție de valoarea comenzii fără transport (1 leu = 1 punct);
  • Pentru a obține noi puncte, participantul va accesa pagina de Instagram littlelambromania și va da un follow la pagină (1 punct) sau pagina de Facebook Little Lamb și va da un like la pagină (1 punct) și/sau un follow (1 punct). Un share pe pagina personală a participantului, un tag sau o menționare la story pot crește punctajul cu câte 3 puncte pentru fiecare dintre aceste acțiuni. Vor fi acordate 5 puncte pentru recenzia unei cărți – recenzia va fi trimisă pe whatsapp la numărul de telefon al organizatorului specificat în secțiunea 1 din prezentul Regulament. Sunt acceptate recenziile cărților cumpărate de participanți în timpul perioadei concursului.

Secțiunea 8. Selectarea câștigătorilor și acordarea premiilor

Câștigătorii la fiecare categorie de vârstă, dintre participanții care au îndeplint condițiile enunțate anterior la secțiunea 7, vor fi desemnați la data de 20 iunie 2023, în ordinea punctajului acumulat.

Tragerea la sorți pentru tombolă se va realiza tot în data de 20 iunie 2023, utilizând platforma www.random.org, neținându-se cont de catagoria de vârstă. Se vor acorda 5 premii constând în vouchere de 440 de lei fiecare, care pot fi folosite în perioada 21 iunie 2023 – 30 iunie 2023 pentru achiziționarea de cărți disponibile pe site-ul organizatorului.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 20 iunie 2023 în cadrul unei postări pe site-ul organizatorului, pe pagina de Facebook și pe pagina de Instagram. Aceștia vor fi contactați telefonic pentru validare și comunicarea detaliilor pentru a intra în posesia premiului.

Secțiunea 9. Înmânarea premiilor

Premiile în bani se vor oferi în cadrul unei festivități de premiere susținută de organizator, în data de 30 iunie 2023.

Premiile constând în vouchere pot fi folosite în perioada 21 iunie 2023 – 30 iunie 2023 pentru achiziționarea de cărți disponibile pe site-ul organizatorului, cărțile fiind trimise prin curier la adresele câștigătorilor, cheltuielile de transport fiind suportate de către organizator.

Secțiunea 10. Limitarea răspunderii

Organizatorul nu răspunde pentru niciun fel de daune directe sau indirecte cauzate participanţilor, în cazul în care aceştia primesc mesaje scrise pe telefonul mobil prin care se pretinde câştigarea unor anumite sume de bani sau premii ca urmare a participării la acest concurs sau orice alt concurs organizat de Little Lamb şi care nu au fost transmise de organizator conform prezentului Regulament. În acest sens, oricăror persoane care intenţionează să participe la concurs sau participă la concurs, li se pune în vedere că, în situaţia câştigării unui premiu în cadrul acestui concurs, informarea iniţială referitoare la câştigarea premiului se va face prin publicarea pe site-ul www.littlelamb.ro, paginile de Facebook, respectiv Instagram ale Little Lamb a listei participanților câştigători, urmând ca o confirmare a obţinerii premiului să se facă telefonic de către organizator.

Premiile se vor acorda integral pentru înscrierea a o mie de participanți. În caz contrar, se vor acorda direct proporțional cu numărul celor înscriși.

Secțiunea 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă.