Binecuvântarea cerșetorului

18,00 lei

Format: 21 x 16 cm

Număr de pagini: 36 (color)

Descriere

      Inspirată dintr-o întâmplare adevărată, această povestire a fost scrisă şi prezentată în imagini pentru copiii de toate vârstele. Este o istorisire al cărei răsunet a traversat veacurile. Bunătatea şi spiritul de sacrificiu au aşezat temelia caracterului unui copil şi viitorul unei naţiuni. Citind această carte, veţi călători printr-un sat vechi din Anglia şi veţi retrăi una din cele mai inspiratoare şi celebrate povestiri din istorie.

       O povestire adevărată din anii 1800, despre o fetiţă care şi-a sacrificat economiile în favoarea unui cerşetor flămând. Ilustraţiile pline de colorit vor cuceri inimile copiilor în timp ce ei vor învăţa că sacrificiul este piatra de căpătâi pentru multe binecuvântări neaşteptate. Cel puţin ei nu vor uita această întâmplare niciodată.

„Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aşi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit; am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aşi venit pe la Mine.”  Matei 25: 35,36′,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.