Culegere de poeme pentru copii, adolescenți și tineri

70,00 lei

Format: 17,5 x 24,6 cm

Nr. pagini: 866

Stoc epuizat

Descriere

O frumoasă colecție de poeme pentru copii, adolescenți și chiar tineri. Poemele sunt simple, practice și adaptate timpului alocat pentru slujirea în biserică. Conțin versete biblice, cântări creștine vechi și noi, cunoscute și adaptate vârstei copiilor și conțin versuri scrise în mare parte de autori creștini cunoscuți. Printre versuri, dar și printre cântări veți găsi și compoziții ale Elenei, ceea ce i-a dat Domnul în momente de părtășie cu El.

Această „Culegere de poeme creștine” este unică în felul ei, probabil prima de acest fel, apărută în cadrul literaturii creștine ca răspuns, în special, la nevoia învățătorilor de școală duminicală. Dar ea este o comoară și pentru părinți, pastori, profesori de religie, lideri în lucrarea cu adolescenții, tinerii și adulții.

Culegerea cuprinde 151 de poeme pe teme diferite, astfel că aveți de unde să alegeți după gustul fiecărui învățător, dar și după nevoia bisericii. Sunt teme precum: creația, nașterea Domnului, răstignirea, învierea și înălțarea Domnului, mulțumire, căsătorie, binecuvântare copii, etc.

Toate poemele sunt în limba română, dar veți găsi și ceva tradus în franceză și engleză.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.