Pământul tânăr – Dovezi care susțin perspectiva biblică

14,00 lei

Nr. pagini: 96

Dimensiune: 11,5 x 18 cm

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Să fie pământul vechi de miliarde de ani sau doar de mii? Sunt sigure metodele radiometrice de datare a rocilor și a fosilelor? Care sunt dovezile care ar susține un Pământ tânăr?

Majoritatea cercetătorilor seculari consideaă că Pământul are miliarde de ani. Folosesc cel mai adesea metode de datare radiomerice pentru a-și susține afirmațiile. Să fie însă teoriile lor valide? În această carte, poți descoperi motivele principale pentru care convingerea cercetătorilor că vârsta pământului este de miliarde de ani este incorectă. Acest Ghid de buzunar pentru Pământ tânăr studiază vârsta Pământului din perspectiva biblică și cea științifică. Îți prezintă informații geologice rar prezentate în școlile și în facultățile cu caracter secular și te va echipa cu răspunsuri bazate pe autoritatea Cuvântului lui Dumnezeu.

”Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit, de aceea a binecucântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o.” (Exodul 20:11)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.