Promisiuni pentru cei mici

15,00 lei

Autor: anonim

Format: 15,5 x 12,5 cm

Număr de pagini: 78 (color)

Copertă broșată

Stoc epuizat

Descriere

Arată-i unui copil pe care-l iubeşti minunatele promisiuni ale lui Dumnezeu!

„Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele, şi o lumină pe cărarea mea.” Psalmi 119:105

           Copiii iau promisiunile în serios. Dacă le promitem ceva ce nu suntem în stare să facem, cel mai probabil, ei vor fi foarte dezamăgiţi. Trebuie să fim foarte atenţi când le promitem ceva copiilor noştri. Dar nu trebuie să ne facem griji că Dumnezeu şi-ar putea uita promisiunile făcute sau să ne îndoim vreodată de Cuvântul Său, ci trebuie să le transmitem şi copiilor noştri încrederea în promisiunile lui Dumnezeu, căci El nu-i va dezamăgi niciodată. Biblia este plină de promisiunile lui Dumnezeu. Ele ne asigură, ne inspiră şi ne împrospătează. „Promisiuni pentru cei mici” este o colecţie de asemenea pasaje preţioase. Fie ca Domnul să binecuvânteze inimioarele copilaşilor care vor explora aceste promisiuni!

           Mulţi dintre noi se străduiesc din greu să-i înveţe pe copii să spună „Mulţumesc!” atunci când cineva face un lucru special pentru ei sau când le oferă un cadou. Nu vrem ca ei să fie nepoliticoşi sau nerecunoscători pentru lucrurile bune pe care le-au primit . cu atât mai mult trebuie să-i învăţăm să fie recunoscători înaintea lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care El a promis că ni le va da în fiecare zi. „Mulţumesc!”-ul pe care îl spun copiii noştri lui Dumnezeu le aduce binecuvântări şi le întăreşte credinţa.

Prietenii mei  Doamne, Îţi mulţumesc pentru prietenii pe care mi i-ai dat. Îmi place să mă joc cu ei. Ajută-mă să mă port frumos cu ei. Îţi mulţumesc pentru că Tu te porţi frumos cu mine. Te rog în Numele lui Isus. Amin.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.