Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu Volumul 1

7,00 lei

Autor: Lowell Brueckner

Număr pagini: 91

Dimensiuni: 14,7 x 21

2 în stoc

Categorie:

Descriere

Căutându-L pe ÎMPARATUL Împărăţiei

Dacă vrem să ne concentrăm asupra unei priorităţi supreme în viaţă, atunci aceasta ar trebui să fie căutarea Împărăţiei lui Dumnezeu. Tot ceea ce are nevoie viaţa umană, se găseşte acolo, şi în afara Împărăţiei nu există nimic pentru care merită să trăieşti. Nu este doar o împărăţie viitoare, ci şi un tărâm în care putem intra în momentul de faţă şi în care putem rămâne până în veşnicie. Ne-am născut ca să găsim dragostea lui Dumnezeu şi, până când sufletul nostru nu-şi atinge ţinta, inimile noastre nu vor găsi odihnă.

Această carte, împreună cu cele două volume care o urmează, va fi un stimul pentru cel care tânjeşte să asculte porunca pe care ne-a dat-o Isus: „Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu” şi va însufleţi dorinţa de a intra în căutarea supremă după lucrurile nevăzute, infinite, veşnice şi cereşti.

Aderând la adevărul biblic, autorul caută, de asemenea, să avertizeze cu seriozitate sufletele flămânde de pericolele ascunse care îi aşteaptă pe aceia care intră în Împărăţie. Există uzurpatori care încercă să ocupe tronul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.

Primul volum se focalizează asupra căutării ce are ca final găsirea Împăratului Împărăţiei care, conform versetului minunat din Epistola către Evrei, este Isus Hristos „acelaşi ieri, azi şi în veci”. Scopul volumului de faţă este de a demonstra că Împăratul tuturor veacurilor încă este aproape în toată maiestatea şi splendoarea Sa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.