Dumnezeu în urmărirea omului

15,00 lei

Autor: A.W. Tozer

Număr pagini: 109

Dimensiuni: 14,7 x 21

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cu câţiva ani în urmă, am scris o carte care încă se vinde. Ideea principală din acea carte era că noi trebuie să-L căutăm pe Dumnezeu, să-L căutăm cu stăruinţă şi hotărâre. I-am spus editorului că titlul cărţii va fi „Urmărirea lui Dumnezeu” (The Pursuit of God), însă cineva a încercat să mă facă să-l schimb spunând că „oamenii nu vor citi o carte despre urmărirea lui Dumnezeu. Dar tocmai acestea au fost cuvintele care au prins imaginaţia publicului cititor.

Povestea lui Iacov şi poveştile altor personaje similare din Biblie m-au determinat să cred că ar trebui să scriu o continuare a acestei cărţi cu titlul „Dumnezeu, în urmărirea omului” (God”s Pursuit of Man). Înainte ca cineva să înceapă să-L urmărească pe Dumnezeu cu adevărat, trebuie ca mai întâi Dumnezeu să-l urmărească pe el sau pe ea. Înainte ca cineva să poată începe să-L caute cu seriozitate pe Dumnezeu, trebuie ca mai întâi Dumnezeu să fi început să îl caute sau să o caute.
Priveliştea unei biserici slăbite ce se află în jurul meu şi lucrarea unei noi puteri spirituale în mine, au creat o presiune căreia îmi este imposibil să-i rezist. Indiferent dacă această carte va atinge sau nu vreodată un public larg, totuşi ea trebuie scrisă chiar şi pentru motivul de a elibera o povară insuportabilă de pe inima mea.
Tuturor pelerinilor Eternităţii a căror neîncredere în pământ i-a constrâns să caute în Dumnezeu o realitate mai trainică, le dedic această mică lucrare în umilinţă. (A.W. Tozer)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.