Ecouri din Eden

15,00 lei

Autor: A.W. Tozer

Număr pagini: 106

Dimensiuni: 14,7 x 21

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Slujirea lui A.W. Tozer este frecvent identificată după darul său care îndeamnă credincioşii să folosească toate posibilităţile harului lui Dumnezeu. În zelul său de a aduce creştinii la maturitate, Tozer nu a neglijat niciodată temele fundamentale ale Evangheliei. Un necredincios nu putea asculta predicile lui sau citi scrierile lui fără să afle ceva despre calea care duce înapoi spre Dumnezeu. Darul lui Tozer de evanghelist este adesea trecut cu vederea. În această serie de predici, el a studiat îndurarea lui Dumnezeu din faptul de a chema păcătoşii la pocăinţă şi mântuire.

Începând din grădina Eden, glasul Creatorului a strigat către Adam punându-i înainte o invitaţie clară de a se întoarce de pe cărarea neascultării. Acea chemare iubitoare a răsunat din nou şi din nou de atunci. Dumnezeu a vorbit, şi acum El vorbeşte oamenilor prin glasul iubirii, glasul Duhului Sfânt, glasul conştiinţei, glasul sufletului, glasul raţiunii, glasul sângelui lui Isus, glasul dării de seamă şi glasul judecăţii.
Teologia chemării lui Dumnezeu rareori a fost mai bine exprimată ca în aceste mesaje. În Biserica din vremea noastră avem într-adevăr nevoie de o abordare atât de lucidă a acestui măreţ adevăr! Într-o vreme când metodologia Madison Avenue şi neclaritatea doctrinară au preluat atât de mult evanghelismul contemporan, este esenţial să reafirmăm în termeni biblici chemarea divină a omului făcută de Creatorul şi Mântuitorul Lui. Orice om preocupat de adevăratul evanghelism va vedea că aceste studii îi vor ascuţi înţelegerea asupra chestiunilor de bază cu care câştigătorul de suflete trebuie să se confrunte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.