Năsturelul lui Teddy

13,00 lei

Format: 20,5 x 13,5 cm

Număr de pagini: 120

Descriere

O poveste care vă va încălzi inimile, vă va face să râdeţi, iar mai mult decât orice, îi va ajuta pe copii să înţeleagă bătălia spirituală care se dă în sufletul lor. Ei vor dori să se alieze lui Teddy, care demonstrează că şi copiii pot să se înscrie în armata lui Dumnezeu şi să câștige bătăliile nu prin forță și ură, ci înălțând drapelul dragostei.

Teddy dorește să devină un soldat curajos ca tatăl său, care a murit ca un erou în luptă și în amintirea căruia el păstrează nasturele de la haina lui din război, dar totodată vrea să fie un bun luptător în armata lui Dumnezeu.

Care este cel mai aprig și mai înverşunat duşman al tău? După ce vei citi Năsturelul lui Teddy, s-ar putea ca răspunsul tău la această întrebare să fie altul. Teddy Platt nu se poate abţine să nu povestească istoria năsturelului său scump. Curând, această pasiune a sa îl face să intre în conflict cu o fată venită de curând în sat. Dumnezeu se foloseşte de această duşmănie pentru a-l determina pe Teddy să se înroleze în armata Sa, unde va avea de luptat contra celui mai rău duşman – eul! Eşti tu un slujitor credincios al Regelui şi înalţi prin viaţa ta drapelul Dragostei? Teddy ne dă câteva lecţii din care avem de învăţat cu toţii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.