Iubirea înseamnă mai mult decât cuvinte

35,00 lei

Autor: Daniel Popescu

Format: 20,5 x 13,5 cm

Număr de pagini: 240

Copertă broșată

Stoc epuizat

Descriere

„Daniel Popescu scrie o carte autobiografică în care se deschide cititorilor pe de-a-ntregul, ca un act de mare curaj. Parcurgând aceste pagini ești invitat să pășești alături de autor în neliniști și certitudini, dureri și bucurii, speranțe și dezamăgiri, dar, mai presus de toate, vei deveni martorul unei credințe neclintite.

Când iubirea întâlnește suferința, atunci se naște măreția. Povestea Magdei și a lui Daniel este povestea unui cântec de dragoste întrerupt. El s-a oprit aici pe pământ ca să continue pentru totdeauna în cer.

Nu vei întâlni în această carte un final fericit așa cum îl gândim și așteptăm noi, oamenii. Dar vei găsi povestea unui om cu o rădăcină adâncă în credință. Și pas cu pas vei auzi un altfel de cântec despre un Dumnezeu: „…care stă pe tron şi El face tot ce vrea.“

Florin Ianovici


Capitolul 1

Copilăria

„Pentru prima dată am deschis ochii în lumea aceasta în data de 15.01.1985, în București. M-am născut într-o familie numeroasă, fiind cel de-al șaselea copil din cei zece: patru fete și șase băieți.

Cu bucurie îmi amintesc de clipele petrecute în casa părintească și de copilăria frumoasă pe care am avut-o. Tatăl nostru ne strângea împrejurul mesei și făcea cu noi tot felul de studii biblice pentru a implanta în inima noastră, încă de mici, Cuvântul lui Dumnezeu. Ne adunam în felul acesta de două ori pe săptămână. Mama la rândul ei, adesea făcea cu noi programe bisericești: ne punea să cântăm, să ne rugăm, să dăm îndemnuri, iar Cornel și Cristian, frații mei cei mari, mereu ne predicau din Biblie.

O dată pe lună era programat să sosească fratele pastor Emil Bulgăr, pastorul principal al bisericii Betel nr. 1 din București. Venea la noi împreună cu alte familii, iar mama și tata ne chemau în fața lor, iar noi cântam, spuneam poezii și ne rugam. La aceste întâlniri, în urma rugăciunilor făcute împreună, Dumnezeu lucra în familia noastră cu multe semne și minuni.

În fiecare seară, înainte de culcare, părinții ne strângeau pe toți la marginea patului și ne învățau să ne plecăm genunchii și să Îi mulțumim lui Dumnezeu prin rugăciune pentru ziua care tocmai trecuse. Ne duceau la biserică duminică de duminică la ora copiilor, dar și la seri de veghe. Părinții au căutat să ne învețe de mici cum să trăim frumos pentru Dumnezeu, sădind Cuvântul Lui în inimile noastre.

Când se organizau tabere creștine sau plecări la munte cu școala, părinții făceau tot posibilul să putem merge și noi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat harul să pot crește în această familie minunată, unde am avut parte de bucurii, dar și de încercări şi greutăți, însă prin toate El ne-a purtat de grijă. …     ”

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.