Batalia

14,00 lei

Format: 20,5 x 13,5 cm

Număr de pagini: 136

Stoc epuizat

Descriere

       Bătălia dezvăluie obstacolele necruţătoare pe care le înfruntăm în fiecare zi, venite din exterior şi din interior, şi ne provoacă să ne gândim la victorie în mijlocul luptei – şi să nu pierdem din vedere coroana!

Coborând dinspre frumoasele relatări ale luptelor purtate de eadmirabilul cavaler Fides, în volumul aqnterior, „Goliatul Ucigaș” ajungem pe un tărâm al realității cotidiene unde uriașii sunt ascunși în situații concrete și chiar în interiorul fiecărui om. Avești goliați, deși atât de uriași și dominatori prin forța lor, trebuie mai întâi identificați pentru ca mai apoi să poată fi biruiți.

Iată o scurtă relatare despre unul dintre acești goliați, extrasă din cartea de față:

„Mândria nu îi ispitește numai pe bogați – ea are lanțuri potrivite și pentru cei săraci. E greu să acorzi o mare favoare fără ca Mândria să ia din valoarea darului, lăsându-și amprenta asupra lui; dar și mai greu e să primești această favoare cu recunoștință și umilință și să prețuiești amintirea ei. Mândria răcește bunăvoința și înăbușă recunoștința; ea îl face pe dătător neiubit și pe primitor nerecunoscător. Oh, cât de multe lucruri din viața zilnică, neobservate și nebănuite, nu au fost otrăvite de rădăcina amară, sădită de mâinile Mândriei!”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.