Incepe sa traiesti pe picior mare

30,00 lei

Format: 20,5 x 13,5

Numar de pagini: 285

Descriere

De îndată ce vei începe să citești, vei constata că stilul cărții este foarte condensat. Cuvintele care fac contrastul dintre ceea ce ești și ceea ce poți să devii, între ceea ce n-ai și ceea ce ți se oferă, sunt puternice, îndrăznețe, provocatoare. Ele te obligă să te oprești și să reflectezi, fiindcă te răscolesc, te scot din apatie, te împing spre acțiune. Ascultă-le! crede-le! Împlinește-le! Este vorba de tine personal, de potențialul viitorului tău.

Cartea este împărțită în 52 de capitole pentru 52 de săptămâni. Te sfătuiesc să o citești o dată în fugă ca să îți dai seama de grandoarea proiectului în care ești chemat să intri. Apoi, pune-ți timp deoparte în fiecare săptămână ca să citești și să meditezi la felul cum îl poți aplica în viața ta personală, iar după aceea adu totul în rugăciune și spune-i lui Dumnezeu că vrei să faci pasul credinței și realmente fă pasul credinței înaintea Lui împreună cu El.

Așa vei face călătoria din Egiptul sărăciei, prin pustiul în care ai numai cât să supraviețuiești, în Canaanul în care ai din belșug, ca să dai și altora ca să îmbogățești o lume întreagă. Așa vei începe ‘să trăiești pe picior mare’!

Prof. dr. Iosif Țon

Informații suplimentare

Dimensiuni 13.5 × 20.5 × 1.5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.